Matti Killing neljapaadi uuest koosseisust: Kedagi ei ole kuskilt välja tõstetud, vastupidi

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudekoondise peatreener Matti Killing püüab kokku panna löögijõulise kahepaadi, mis tiitlivõistlustel teeks suuri tegusid.
Sõudekoondise peatreener Matti Killing püüab kokku panna löögijõulise kahepaadi, mis tiitlivõistlustel teeks suuri tegusid. Foto: Urmas Luik

Eestlastel on maailmatasemel neljapaat, nüüd otsitakse samaväärset kahepaati.

Möödunud kuul naasid Eesti sõudeässad tavapärasest Horvaatia veelaagrist. Koondise peatreeneri Matti Killingu kinnitusel möödus hooaja ettevalmistus töiselt ja äpardusteta. “Kõik laabus, tormi väga ei saanud. Võistlused said peetud ja plaanipäraselt,” võttis paar kuud tagasi 70 aasta juubelit tähistanud korüfee kokku. “Sõudekilomeetreid tuli 500 kanti, kilomeetreid tuli palju rattalgi: mõnisada. Aga ega kilomeetrid olegi kõige tähtsamad, tähtis on kvaliteet.”

Neljanädalane laager kulmineerus Horvaatia lahtiste meistrivõistlustega, kus avapäeval sõudsid kõik ühepaatidel. Eestlastest parimana tuli Kaur Kuslap viiendaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles