Pärnu abipolitseinikud näitasid teadmisi ja võitsid kutsemeistrivõistlused

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimusid politsei- ja piirivalvekolledži Paikuse õppeüksuses Lääne prefektuuri abipolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlused, kus osalesid meeskonnad kõikidest prefektuuri maakondadest.

Võistluste käigus tuli osalejail näidata oma teadmisi, lahendada politseisündmus, läbida auto vigursõit ja lasta tulirelvast. Tasavägisest mõõduvõtmisest väljus võitjana Pärnu politseijaoskonna abipolitseinike tiim Kady Kalvet - Lauri Luberg, teise koha saavutasid Haapsalu politseijaoskonna abipolitseinikud Mikko Kiisa ja Aivar Kaus ning kolmanda koha said Rapla politseijaoskonna abipolitseinikud Tarmo Tammus ja Kaspar Kõiv.

Võistluste korraldaja, Lääne prefektuuri teabebüroo vanemkorrakaitseametnik Maksim Korzin rääkis, et võistluste üks eesmärke on täiendada abipolitseinike teadmisi. „Abipolitseinike roll turvalisuse loomisel on kindlasti oluline ja see võistlus aitab väärtustada nende panust. Mul on hea meel, et kõik võistkonnad olid väga tublid ja näitasid väga professionaalseid oskusi eri olukordade lahendamisel,“ kõneles Korzin.

Pärnu ja Haapsalu jaoskonna võistkond esindavad Lääne prefektuuri 8. juunil abipolitseinike üleriigilistel kutsemeisterlikkuse võistlustel.

Paremusjärjestus:

1. koht Pärnu politseijaoskonna abipolitseinikud Kady Kalvet ja Lauri Luberg

2. koht Haapsalu politseijaoskonna abipolitseinikud Mikko Kiisa ja Aivar Kaus

3. koht Rapla politseijaoskonna abipolitseinikud Tarmo Tammus ja Kaspar Kõiv

4. koht Paide politseijaoskonna abipolitseinikud Margus Nurmik ja Evelii Luukas

5. koht Paide politseijaoskonna abipolitseinikud Kasper Tammist ja Caroline Koit

6. koht Kuressaare politseijaoskonna abipolitseinikud Martin Aulik ja Andero Laurits

7. koht Kärdla politseijaoskonna abipolitseinikud Tõnis Paljasma ja Silver Fokin

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles