Kevin Saar näitas Kiviõlis Euroopa taset

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsev Euroopa meister Kevin Saar alustas kodust tšempionaati kindla etapivõiduga.
Valitsev Euroopa meister Kevin Saar alustas kodust tšempionaati kindla etapivõiduga. Foto: Rauno Kais

Pärnumaa sportlased saavutasid Kiviõli seikluskeskuse rajal quadracer'ite motokrossi Eesti meistrivõistluste avaetapil kuus poodiumikohta.

Quad Openi klassis pani mullune Euroopa meister, Pärnu motoklubi värvides kihutav Kevin Saar oma paremuse mõlemas sõidus veenva ülekaaluga maksma.

Teiseks tuli Martin Filatov (Kagu MK) ja kolmanda koha sai Martin Adamson (Redmoto Racing). Esikuuikusse mahtusid veel Priit Järvloo ja Rene Tarend Sõmerpalu motoklubist ning Argo Abel (Kagu MK).

Veteranide konkurentsis oli kiireim soomlane Petri Kares, talle järgnesid pärnakas Olari Saarme ja Valdur Vingisaar (Yamamoto RC). Juunioride arvestuses võitis esikoha lätlane Kristjans Sondors, teisena jõudis finišisse Tihemetsa klubi kasvandik Janno Oja ja kolmanda auhinna teenis Pärnu motoklubi tulevikulootus Joosep Eesmäe.

Hobisõitjatest võitis Endri Lind (Pärnu MK), talle järgnesid Priit Plaado (Redmoto Racing) ja Raini Roomets (MK K&K).

Noorte Quad 100 klassis oli parim Rasmus Sõna Äksi motoklubist, teiseks tuli lätlane Karlis Neija ja kolmas oli Pärnu poiss Tanel Põdra.

Eesti meistrivõistluste järgmine etapp sõidetakse 26.–27. mail Tartu lähistel Lange motokeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles