Heiko Rannula: Oleme teinud meeletu töö, et siiani jõuda

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Heiko ­Rannula on peatreeneri kohta ­suhteliselt noor – 34aastane–, tunnistas ta, et end kehtestama ei pea ja keegi talle vastu ei haugu.
Kuigi Heiko ­Rannula on peatreeneri kohta ­suhteliselt noor – 34aastane–, tunnistas ta, et end kehtestama ei pea ja keegi talle vastu ei haugu. Foto: Mailiis Ollino

Kui hooaja eel rippus Pärnu korvpalli tulevik juukse­karva otsas ja teatati isegi, et ketsid on juba varna riputatud, mängib Sadam täna pronksile.

Mäletan eelmise aasta 12. juulit kui eilset päeva, mil toonane Pärnu esindusmeeskonna juht Mait Käbin sammus nukralt toimetusse ja teatas, et kohalik kossutiim lõpetab tegevuse, kuna klubi eel­arves on aastaid ­valitsenud pinge­line seis. Nii pole mõistlik jätkata.

“Meie sportlik ambitsioon pärast lõppenud hooaega oli jätkata vähemalt samaväärselt kui mullu. Ja miks mitte teenida medal? Aga medali eelarve on tunduvalt suurem kui meie oma,” rääkis Käbin toona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles