Kihnu otsib endiselt koolijuhti

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu kool.
Kihnu kool. Foto: Urmas Luik

Kihnu vald kuulutas välja uue konkursi Kihnu kooli direktori leidmiseks, kuna eelmisele laekus vaid üks avaldus.

Kihnu vallavanema Ingvar Saare sõnutsi tuli eelmisele konkursile ainult üks avaldus ja seegi võeti tagasi.

“Muutsime tingimusi nii palju, et inimene ise pakub oma palganumbri. Ootame ikkagi kandideerima inimest, kes tahaks olla Kihnus haridusvaldkonna kujundaja ja kellel on võimalus kogukonda panustada täiel määral, sest vallas haridusametnik puudub,” rääkis Saare. 

“Ei pea ju Kihnuga ennast eluks ajaks siduma ja see töökoht peakski sobima inimesele, kes on nõus võtma näiteks kolm aastat oma elust, et olla Kihnu kooli direktor. See kõik on võimalik alguses kokku leppida,” lisas vallavanem.

Koos tundidega, mida koolijuht annab oma põhitöö kõrvalt, tulebki Saare sõnutsi ligikaudne palganumber 1700–1800 eurot. Töösuhte ajaks saab direktor soovi korral enda kasutusse heas korras kahetoalise korteri Kihnu Uusmaja korterelamus. Üüri ei ole, kuid tasuda tuleb kommunaalkulud: vesi, kanalisatsioon, elekter. Korter on möbleeritud, selles on saun ja pesumasingi.

Konkursi tähtaeg on 20. juuni.

Kihnu kool.
Kihnu kool. Foto: Urmas Luik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles