Siim-Markus Posti 27 punktist jäi Rapla vastu väheks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Markus Post (palliga) tegi täna vägeva mängu, kuid sellest jäi väheks.
Siim-Markus Post (palliga) tegi täna vägeva mängu, kuid sellest jäi väheks. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Sadama korvpallimeeskond kaotas võõral väljakul Rapla Avis Utilitasele 79:90 ja jäi kolme võiduni mängitavas pronksiseerias 1:2 taha.

Kui eelmistes mängudes alustas Rapla mees mehe kaitsega, siis täna pandi kohe avavilest püsti maa-ala, mis pärnakatele tihti peavalu valmistanud. Saimon Sutt, kes on olnud suvepealinlaste suurim korvikütt selles seerias (15,5 punkti keskmiselt mängus), tegi kohe 80 sekundiga kaks viga ja Heiko Rannula kutsus ta pikale puhkusele. 

Viie minuti järel juhtis kodumeeskond 15:10 ja perioodi lõpus 29:19. Rapla poolelt sekkus vahetusest ka Dominique Hawkins, kes eelmises matšis ei teinud vigastuse tõttu kaasa. Esimesel veerandil tabasid raplakad koguni seitse kolmepunktiviset kümnest katsest. 

Avapoolajal oli Pärnu tiimis hoos mängujuht Siim-Markus Post, kel oli 13 minutiga kirjas juba 17 silma, Sadama 29st. Teise perioodi keskel juhtis kodumeeskond 39:33, kuid Pärnu tuli poolajaks 41:41 viigini.

Teist poolaega alustas Rapla 13:5 spurdiga ja pääses kolmanda veerandaja keskel kaheksa silmaga ette. Enne viimast perioodi oli kodumeeskonna edu seitse punkti (62:55). 

Otsustavat veerandit alustas paremini Rapla ja kui mängu lõpuni jäi viis minutit, oli nende eduseis 11 silma (72:61). Pärnu pressis vastaseid üle välja ja kuigi paaril korral sunniti raplakad palli kaotama, ei pääsetud enam viiest punktist lähemale.

Pärnu andis täna palju punkte ära vabaviskejoonelt: 22 viskest tabati 11.

Posti arvele kogunes 27 punkti, 11 lauapalli ja viis resultatiivset söötu, efektiivsusnäitaja koguni 41. Peale tema jõudsid kahekohalise punktisummani Mihkel Kirves (14) ja Nemanja Miljkovic (12).

Rapla poolel kogus Sven Kaldre 21, Hawkins 19, Indrek Kajupank 15 ja Devonte Upson 12 silma.

Pronksiseeria jätkub teisipäeval Pärnus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles