Galerii: Pärnus kadunuks jäänud Vladimirit asusid otsima tuukrid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei jätkab täna 17. mail Pärnu linnas kadunuks jäänud Vladimiri otsingutega.

“Eile kontrolliti Vallikääru ja Pärnu jõe kaldaid. Samuti kontrollis merepäästepatrull jõge paadiga,” sõnas Pärnu politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Erik Rand. “Täna alustatakse Vallikäärus uuesti otsinguid sonari ja tuukriga.”

Politsei otsib Pärnus kadunuks jäänud Vladimirit.
Politsei otsib Pärnus kadunuks jäänud Vladimirit. Foto: Lääne prefektuur

Ranna selgituse kohaselt on politsei tuvastanud piirkonnas asuvate kaamerate asukoha ja praegu uuritakse, kas ja kui kvaliteetset kaamerapilti on võimalik saada. “Teada on, et Vladimiri liikumissuund võis olla Ülejõe piirkond,” rääkis Rand.

Aktiivsete maastikuotsingute korraldamine otsustatakse täna õhtul.

Lähedased said Vladimiriga viimati ühendust telefoni teel 17. mail kella 20.30 ajal. Samal õhtul nägid tuttavad teda Vallikäärus kella 22 paiku. Pärast seda ei ole kellelgi õnnestunud mehega ühendust saada.

Vallikäärust leiti ka Vladimiri kott isiklike esmete, dokumentide ja väljalülitatud mobiiltelefoniga.
Vallikäärust leiti ka Vladimiri kott isiklike esmete, dokumentide ja väljalülitatud mobiiltelefoniga. Foto: Joosep Laik

Vladimiri tütar ütles Pärnu Postimehele, et isa pidi kadumisjärgsel päeval minema lasteaeda lapselapsele järele, aga sinna ta ei jõudnud. “Varem pole ta kunagi olnud niimoodi kadunud,” selgitas ta.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja teatel on politseinikud suhelnud mehe sugulaste ja tuttavatega, kontrollinud Pärnu haiglat ja kohti, kus ta viibida võib. Vladimiri asukoht on seni teadmata.

Vallikääru lähedalt leiti Vladimiri kott isiklike esemetega, kus olid sees dokumendid ja välja lülitatud mobiiltelefon.

Vladimir on 190 sentimeetrit pikk ja sportliku kehaehitusega. Tal on pruunid silmad ja tumedad lühikesed juuksed. Viimati oli mehel seljas oranž T-särk ning jalas mustad lühikesed püksid ja punased mokassiinid.

Politsei palub kõigil, kes märkavad kirjeldusele vastavat ja fotol olevat meest, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles