Galerii: Tahkurannas tuleb Põhjamaade golfiliiga võistlus

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme algab Põhjamaade golfiliiga Swedish Golf Tour osavõistlus Pärnu Bay Golf Links Challenge.

Tegu on koostöös Rootsi golfiliiduga korraldatava professionaalsete golfimängijate võistlusega, mille auhinnafond on 40 000 eurot.

Tahkurannas asuva Pärnu Bay Golf Linksi väljaku omaniku Peter Hundi sõnutsi on see Eesti golfimaastikul ajalooline sündmus, mis aitab muuta meid Skandinaavia golfituristidele nähtavaks.

„Rootsis on 500 000 golfimängijat, kellele sõnum Swedish Golf Touri võistluse toimumise kohta Eestis kinnitab, et siit leiab maailmatasemel golfiväljaku ja siia tasub golfi mängima tulla,“ rääkis Hunt.

Koostöölepingu Rootsi golfiliiduga on Pärnu Bay Golf Links sõlminud kolmeks aastaks. Väljaku tegevjuhi Peter Johan Nybergi väitel õigustab investeering end kolme aastaga ja aitab tõsta siinse väljaku ja Eesti kui golfiriigi usaldusväärsust Skandinaavia golfarite seas.

„Tegu ei ole ühe korra kampaania, vaid sihipärase väljaku tutvustamisega, mille eesmärk on aastaks 2020 tuua Pärnu golfituriste eelkõige Skandinaaviast, aga ka kaugemalt,” selgitas Nyberg.

Täna kell 14 algab PRO-AMi meeskonnaõistlus, kus kõigil kohalikel ja välisfirmadel on võimalik osaleda. Võistkonda kuulub kolm amatöörmängijat, kelle kõrvale Rootsi golfiliit on määranud ühe professionaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles