Siim-Markus Post tänase mängu eel: Hooajaga olen rahul siis, kui kaelas on pronksmedal!

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Markus Post (palliga).
Siim-Markus Post (palliga). Foto: Mailiis Ollino

Korvpalli Eesti meistriliiga pronksiseerias on täna neljas mäng. Pärnu Sadamal on selg vastu seina, sest kui nüüd kaotatakse, lõpeb hooaeg meeskonnale neljanda kohaga. Kui õnnestub võita, tuleb otsustav mäng homme Raplas. Viimases matšis üleplatsimehena 27 punkti, 11 lauapalli ja viis resultatiivset söötu kogunud Siim-Markus Post kinnitas Pärnu mängujuhina, et teda huvitab vaid medal.

Basket.ee intervjuu: Vedasid laupäeva kogu meeskonda päris kõvasti. Kolmandal veerandil tuli Rapla pisut energilisemalt peale ja lasite vahe sisse. Kust sinu arvates kõige suurem erinevus tuli? Viskeprotsent oli teil ju küllalt kõrge, kui vabavisked välja jätta.

Nad muutsid teisel poolajal kaitset, tulid kõrgemalt ja agressiivsemalt peale. Kolmanda veerandaja alguses saidki nad tänu sellele paremini käima ja kerge edu sisse. Dominique Hawkins oli nii rünnakul kui kaitses päris hea.

Oled sel hooajal tõusnud meeskonna liidrite sekka. Kuidas senise hooajaga rahul oled?

Võrreldes eelmise hooajaga on olnud selge edasiminek. Vaja on stabiilsemaks saada. Ja rahul olen siis, kui kaelas ripub pronksmedal.

Milliseid korrektiive peate tegema, et tänases mängus edu saavutada?

Viskama rohkem punkte kui vastased! Aga tegelikult peame kaitses paremini mängima ja hoidma nad umbes 75 punkti peal. Siis on meil hea võimalus võita.

Mida ikkagi eelmises mängus Sven Kaldrele ütlesid?

Rahulik trashtalk. Proovisin ta väristama panna, sest oli mõne kolmese sisse pannud.

Mis mõtted on järgmise hooajaga seoses?

Ei oska veel midagi kindlalt öelda, liiga vara. Praegu keskendun täielikult sellele hooajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles