Urmas Hännile: Pärnu raad võiks enam seadusi järgida (1)

Urmas Hännile
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Väike-Kuke tänavas on lühike lõik, kus sisse­sõiduteed hoovidesse on kitsad. Kuid elanikud ei tohi autot enam kodu ette parkida ega seal ­sõidukit ­peatada, et küttepuid või muud kaupa maha laadida.
Pärnus Väike-Kuke tänavas on lühike lõik, kus sisse­sõiduteed hoovidesse on kitsad. Kuid elanikud ei tohi autot enam kodu ette parkida ega seal ­sõidukit ­peatada, et küttepuid või muud kaupa maha laadida. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus ei ole asutus iseeneses, vaid linnarahva teenimiseks linnavolikogu moodustatud täitevorgan.

Institutsioon, mis praegusel juhul peab seisma Pärnu kesklinna ja Lottemaad ühendava kergliiklustee ehitustöödest nõutute linlaste eest, mitte aga kimbatuses pärnakaid rumalusi kokku kirjutades naeruvääris­tama.

Pean viimase väitega silmas ajakirjanik Sirle Mati artiklist “Linnaelanikke pahandab teadmatus liiklusmuutustest” ajendatud Pärnu magistraadi meedianõuniku Teet Roosaare vastulauset “Linnavalitsus ei taha kellegi elu halvemaks muuta”.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles