Valus kaotus tõi pisara silma

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadama kapten Rannar Raap pidi auhinnatseremoonial vastu võtma sama numbriga diplomi, mis ilutseb ta särgil.
Pärnu Sadama kapten Rannar Raap pidi auhinnatseremoonial vastu võtma sama numbriga diplomi, mis ilutseb ta särgil. Foto: Mailiis Ollino

Südantlõhestav kaotus. Lausa niivõrd, et nii mõnigi kohalik korvpallifänn lahkus Pärnu spordihallist, silmad vees. Sadama-nimeline esindusmeeskond pidi juba teist aastat järjest leppima neljanda kohaga. Aga kui arvestada seda, et hooaja eel rippus Pärnu korvpalli tulevik juuksekarva otsas, oli tulemus rahaliste raskuste ja hiliseks jäänud komplekteerimise kiuste vaat et klubi ajaloo silmapaistvaim.

Pärnu dikteeris pronksiseeria viimaseks jäänud matšis esimest kolme veerandaega, olles kolme võiduni mängitavas seerias 1:2 taga. Kuid mullused hõbemedalistid hingasid kuklasse. Neljandat perioodi alustas Rapla minispurdiga, viigistas seisu ja kõik algas taas nullist. Kui normaalaja lõpuni jäi seitse sekundit, asus ühepunktises kaotusseisus joonele Siim-Markus Post, kes viskas esimese mööda ja teise sisse. Rapla hädavise ei tabanud rõngast ja ees ootas lisaaeg!

“Meil oli super võimalus see mäng ise ära otsustada, aga me ei suutnud lõpus teha õigeid otsuseid,” lausus meeskonna peatreener Heiko Rannula. “Lisaaeg oli juba ühe­mehesõu.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles