Järgmine nädal algab hoovihmadega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BBC ennustab Eestile jahedat kevadilma
BBC ennustab Eestile jahedat kevadilma Foto: Dmitri Kotjuh

Ilmateenistuse prognoosi järgi püsib nädala lõpus veel suur suvesoojus, kuid algava nädala esimestel päevadel läheb ilm jahedamaks ja mitmes paigus sajab hoovihma.

Pühapäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega ning sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 4–9, rannikul iiliti 12 meetrit sekundis. Sooja tuleb 8–13, rannikul kuni 15 kraadi. Päeval on päikesepaisteline ja sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 4–9, rannikul puhanguti 12, põhjarannikul edela- ja läänetuul kuni 14 meetrit sekundis. Sooja tuleb 22–27, meretuulega rannikul kuni 18 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 4–9, rannikul iiliti 12 meetrit sekundis. Sooja on 8–13, rannikul kuni 15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Keskpäeval läheb ilm loodes kuivemaks. Tuul pöördub loodesse ja tugevneb 6–12 meetrini sekundis, rannikul puhanguti 15, õhtul saartel kuni 18 meetrit sekundis. Sooja tuleb 16–21, Lõuna-Eestis kuni 24 kraadi.

Teisipäeva öösel on oodata vahelduva pilvisusega ilma ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub loode- ja põhjatuul 6-12, iiliti 15, rannikul kuni 20 meetrit sekundis. Sooja tuleb 6–12 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub loode- ja põhjatuul 6–12, puhanguti 15, rannikul kuni 20 meetrit sekundis, õhtul hakkab tuul nõrgenema. Sooja on 11–16 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles