Kiirabi parkis abistamise asemel poe ees

Kerstin Meresma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi. Foto on illustreeriv.
Kiirabi. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Pärnu Postimehega ­võttis ühendust murelik Lihula elanik (nimi toimetusele teada, K. M.), kellele läinud pühapäeval Lihulas juhtunu tõttu jäi ­mulje, et linna ainus kiirabibrigaad ei tõtta väljakutsele enne, kui kaupluses ostud tehtud. Haigla selgituse järgi meedikud siiski ei raisanud aega poeskäigule.

Nimelt oli Lihula elanik möödunud pühapäeval perega teel Tallinna. Enne sõitu peatuti kohalikus Konsumis, et osta kaasa pudel vett. Poodi läks teataja abikaasa, temaga koos ­sisenes kauplusesse kiirabibrigaad. Pärast vee soetamist asuti teele, kuid mõnesaja meetri pärast tuli neil auto taas seisma jätta, sest tee ääres päikese käes lamas 60ndates mees, kellel oli peas väike haav. Murelik inimene kutsus kohe kiirabi.

«Helistasin tegelikult kaks korda,» märkis ta. «Nägin, et ta hingas ja ­reageeris, kui patsutasin õlale. Siiski vajas ta minu meelest arstide ülevaatamist, sest mina ei ole meditsiini õppinud ega ole pädev hinnanguid andma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles