ManU ja Liverpool jäid alistamata

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Vapruse noored jäid Manchesteri eakaaslastele 0:2 alla, said nad suurepärase kogemuse võrra rikkamaks.
Kuigi Vapruse noored jäid Manchesteri eakaaslastele 0:2 alla, said nad suurepärase kogemuse võrra rikkamaks. Foto: Liepaja Spring Cup

Ei leidu ühtki jalgpallifänni, kes poleks kuulnud Manchester Unitedist või FC Liverpoolist. Vapruse jalgpalliklubi 2007. aastal sündinud poiste tiim osales Lätis kõrgetasemelisel Liepāja kevadturniiril, kus avanes võimalus Inglismaa satside vastu mängida.

Turniiri korraldatakse igal aastal, aga ühele vanuserühmale. “Sinna niimoodi ei saa, et ma tahan ja lähen,” avaldas Vapruse poiste peatreener Taavi Midenbritt, kelle parem käsi Läti turniiril oli Margus Põldsaar. “Et sinna saada, tuleb silma jääda.”

Vapruse alla 12aastased poisid võisid silma paista suvepealinnas Summer Cupil, mis neil õnnestus võita. Midenbriti sõnutsi valitakse turniirile võistkondi, kes on konkurentsivõimelised ja suudavad palliga oskuslikult tegutseda. “Paljud meeskonnad mängivad noortes nii, et peksavad pika palli ette ja jooksuga järele, aga korraldajad üritavad pigem leida satse, kes ilusat mängu näitavad.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles