Rannastaadionil jätkub jaht Berliini pileteile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus võistlev Taavi Tšernjavski tunneb heameelt, et Eesti kümnevõistlejad on heas hoos ja ­konkurents on kõva.
Pärnus võistlev Taavi Tšernjavski tunneb heameelt, et Eesti kümnevõistlejad on heas hoos ja ­konkurents on kõva. Foto: Marko Mumm

Nädalavahetusel toimub Pärnu Ranna­staadionil Eesti-Soome-Rootsi kergejõustiku mitmevõistluse maavõistlus, mis Eesti mitmevõistlejaile tähendab head võimalust Berliini Euroopa meistrivõistluste pilet kindlustada.

Eesti koondist esindavad kümnevõistlejad Karel Tilga, Taavi Tšernjavski, Hans-Christian Hausenberg, Ramo Kask ja Mikk-Mihkel Arro. Seitsmevõistluses tulevad starti Margit Kalk, Kristella Jurkatamm, Katre Sofia Palm ja Pärl Eelma.

Eriti intrigeeriv seis valitseb meeste hulgas, kus praegu on Eestis juba viis normitäitjat, ent EMile pääseb kolm suurema punktisumma kogunut. Parima tulemuse, 8514 punkti on sel hooajal kirja saanud ookeani taga treeniv Maicel Uibo. Paremuselt teine resultaat on Karl Robert Saluril (8137) ja kolmas Tilgal (8101), järgnevad Johannes Erm (8046) ja Tšernjavski (7873).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles