Regula sõitis Kuivastus vastu kaid, laeva reisid on peatatud (6)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ennelõunal mandri ja Muhumaa vahel reise alustanud TS Laevade parvlaev Regula sõitis pärastlõunal Kuivastu sadamas vastu kaid, laeva reisid on kuni kahjustuste väljaselgitamiseni peatatud.

Regula tuli kolmanda parvlaevana mandri ja Muhumaa vahelisele Virtsu-Kuivastu liinile alles täna. Enne Kuivastus vastu kaid sõitmist jõudis laev teha vaid paar reisi.

Tallinna Sadama pressiesindaja Triin Rum ütles Postimehele, et ettevõte annab teada, kui on selgunud, kas ja millal saab laev reisidega jätkata.

Vahejuhtum leidis aset veidi enne kella 15.

Üks laevas olnud reisija kirjeldas Postimehele, et kokkupõrget oli tunda kogu laevas ning salongi lauad nihkusid ligi pool meetrit edasi. Samuti purunesid mõned maha kukkunud taldrikud.

«Laevas olnud inimesed olid juba püsti ja liikusid väljapääsu poole, kui järsku kostis kõva mütsatus ja käis tõuge. Ma ei näinud, et keegi reisijatest oleks kukkunud, aga vastu kaid sõitmist oli tugevalt tunda,» rääkis ta.

TS Laevad tõi reedel suvehooajaks Virtsu-Kuivastu liinile parvlaeva Regula, mis jääb kava kohaselt Tõllu ja Pireti kõrval kolmanda parvlaevana mandri ja Muhumaa vahel reisivaid inimesi teenindama kogu suveks. Regula tegi esimese reisi reedel kell 11.45 Virtsust.

2016. aasta suvel ärimees Vjatšeslav Leedolt nelja miljoni euro eest ostetud Regula läbis hiljuti uuenduskuuri, mis läks maksma 35 000 eurot.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles