Galerii: jaanipäeva selgeks grupijuhiks pürib aina enam tublisid mehi ja naisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna andsid Pärnus oma sõna jaanipäevaks end selgeks grupijuhiks kirja pannud tublid kodanikud, lubades pühade ajal olla kained ja hoolitseda selle eest, et sõbrad sõidutataks turvaliselt koju.

Kõik Kuku raadio selge grupijuhi kampaanias osalejad saavad tunnistuse ja kleebise, mis kinnitavad, et tegemist on inimesega, kes jaanide ajal on lubanud olla oma seltskonna kaine juht. Kes ei eksi võetud kohustuste vastu, on aus eelkõige iseenda ja semude vastu.

Pärnus Papiniidu tänava Circle K tanklas oli täna püsti pandud Kuku raadio telk, milles tehti raadiosaadet otse-eetris ja samas toimus registreerimine.

“Hoolimata kohutavast ilmast ja tugevast tuulest, mistõttu raadiotelk tuli vahepeal kokku pakkida, et see linna peale lendu ei läheks, on meil Pärnus läinud väga hästi,” rääkis Kuku raadio peatoimetaja Hindrek Riikoja.

Kella 16 paiku oli end suvepealinnas kirja pannud juba 150 inimest ja meeskond loodab, et eelmise aasta registreerinute arv lüüakse tänavu üle. Mullu pandi siin kirja 162 selget grupijuhti.

Kuku raadio korraldab juba 22. korda selge grupijuhi kampaaniat. Üle kahe aastakümne järjepidevust ja traditsiooni on teinud sellest ettevõtmisest ühe tuntuma liiklusohutust propageeriva sotsiaalkampaania Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles