Pärnus ja maakonnas võib 1. juulist rakenduda ühtne piletisüsteem (2)

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muudatuse eesmärk on kehtestada ühised piletihinnad kõigile memorandumiga liitunud Pärnumaa valdade elanikele.
Muudatuse eesmärk on kehtestada ühised piletihinnad kõigile memorandumiga liitunud Pärnumaa valdade elanikele. Foto: Mailiis Ollino

“Eesti rahvusringhääling (ERR) on sündmustest ette tõtanud, andes avalikkusele teada, et 1. juulist hakkab Pärnu linnas ja maakonnas kehtima ühistranspordis ühtne piletisüsteem,” ütles Pärnumaa ühistranspordikeskuse (PÜTK) juhataja Andrus Kärpuk, kommenteerides ERRi tänast uudist.

“ERRiga oli kokkulepe, et enne eetrisse ei panda, kui maanteeameti jah-sõna on tulnud. Meil on olemas maanteeameti käskkirja mustand, mis meie juttu toetab, aga see peab käima läbi ministri nõuniku ja maanteeameti peadirektori laualt ja vastust veel pole,” tõdes Kärpuk.

Täna toimub samas asjas Harjumaa ühistranspordikeskuse juhatuse koosolek ja pärnakad loodavad maanteeameti otsust veel 26. juuni kuupäevaga.

“Muudatustest oleks ennatlik teatada, kui otsuse tegija pole veel alla kirjutanud. Teeme eeltööd teadmisega, et kõik on korras, sest süsteeme jooksma panna on keeruline ja meil ei ole väga palju aega. Ootaks veel ühe päeva ja eks küsime ka, millal siis otsus tuleb,” avaldas Kärpuk arvamust.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles