Horoskoop, 27. juuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Praegu võib tulla ette arusaamatusi suhetes ja töö juures. Täiskuu mõjutab su käitumist ja Saturn on sinu tähemärgis, seega mõtle enne, kui midagi ütled.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Väldi vastuolulisi teemasid, kus võid teistele oma arvamust peale suruda. Täiskuu mõjutusel võib kergelt tülisid tekkida.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Võid saada ebameeldiva teate, mis võib sind rööpast välja viia. Ära käitu liikluses rutakalt, ole ettevaatlik.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Täiskuu asetseb praegu sinu tähemärgi vastas, mis tähendab, et sul tuleb olla kannatlikum kui tavaliselt. Kui pead midagi kiiresti otsustama, siis küsi kindlasti kellegilt nõu.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Oled kannatamatu ja seetõttu võib kergesti konflikte tekkida. Marss on sinu tähemärgis, see teeb sind aktiivseks ja kirglikuks.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Võid tunda end oma partneri kõrval teistmoodi kui tavaliselt. Praegu ei suju reisiplaanid ega suuremahulised projektid.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Võid tunda end nii kodus kui tööl justkui kahe tule vahel. Sul on aeg võtta vastu tähtsaid otsuseid, mis puudutavad sinu tulevikku.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Võta rahulikult, täna võib ootamatusi ette tulla. Tunned, et keegi ei hinda su pingutusi. Lõõgastu, ära reageeri üle!

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Raha teeb sulle muret, vahest tuleb sul langetada tähtis otsus seoses pärandi, sissetuleku või jagatud varaga. Ära jäta midagi kahe silma vahele.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Täiskuu on sinu tähemärgis, seega võid tunda end eriti emotsionaalsena. Jää keerulistes olukordades rahulikuks, kõik möödub.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Parim viis probleeme lahendada on olla teistega kannatlik. Kui oled olnud tervise pärast mures, saad nüüd vajaliku vastuse.

KALAD (19. II – 20. III)

Sõber või pereliige võib sinu ideed maatasa teha. Kuula ära, mis neil öelda on, analüüsi enda mõtteid ja otsusta, kas võtad teiste nõu arvesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles