Kaili ja Ott puistavad varrukast suvelavastusi

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kilusk ja Kaili Viidas on viimased nädalad koos lastega Tartus veetnud, valmistamaks näitlejate Karin Tammaru, Marika Barabanštšikova ja Terje Penniega (taamal) ette suvelavastust tsaar Saltaanist.
Ott Kilusk ja Kaili Viidas on viimased nädalad koos lastega Tartus veetnud, valmistamaks näitlejate Karin Tammaru, Marika Barabanštšikova ja Terje Penniega (taamal) ette suvelavastust tsaar Saltaanist. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Teatripaar Kaili Viidas ja Ott Kilusk seisab hea enamiku tänavuste Pärnumaa suvelavastuste eest. Vähe sellest: neil jätkub võhma – pooleaastased kaksikud Leenu-Lauli kaenlas ja põlvepikkune Emili käe otsas – minna teatrisuve täitma Tartusse ja Setumaalegi.

Tandem möönab, et on natuke üle pingutanud, mistõttu põnne aitavad kantseldada arvukad sõbrad-sugulased. „Oleme liiga palju asju võtnud endale teha sellel aastal ja eks me saa riielda ka nende kõigi käest, et miks me hullu paneme,“ tunnistab Viidas.

Kilusk toetab kaasa juttu leebe nurinaga ja nendib, et tol pole ajataju. „Kaili arvab, et ühe ööpäeva sisse mahuvad kolme ööpäeva tegemised,” märgib ta. “Ta ei saa üldse aru, et vahepeal on inimesel vaja päevi, kus ei tehtagi midagi.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles