Horoskoop, 30. juuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Meelespea lapsevanematele: täna võib võsukeste seas õnnetusi ette tulla, nii et tuleks olla valvas. Oma kogu aeg ülevaadet, millega lapsed ­tegelevad.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Sinu kodust rutiini segab miski. Midagi läheb katki, vajab kiiresti parandamist või ilmub ootamatu külaline ukse taha.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Uued näod, kohad ja ideed – midagi üllatab sind. Pea meeles, et varitseb õnnetuste oht, nii et pööra oma käitumisele harilikust rohkem ­tähelepanu.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Hoia silm peal rahaasjadel, kuna miski toob sinu ellu ebastabiilsust. Sa võid raha leida või kaotada. Kaitse ennast kaotuste eest.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Oled nüüd spontaanne ja ­impulsiivne. Kuigi mõtled kiiresti, tuleb sul jätta endale taganemisruumi, et saaksid ümber mõelda.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Oled praegu püsimatu ja sul on raske lõõgastuda. Ideed aina voolavad ja mõni mõte tiksub pidevalt kuklas. Ole mureta: see läheb homseks mööda.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Mõni sõber teeb sulle ülla­tuse. Võid liituda mõne ­ühinguga. Mis ka ei juhtuks, tunned, et sinu meel on lahu­tatud ja elu põnev.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Kontrolli topelt üle kõik instruktsioonid ja detailid seoses korraldustega ülemustelt, vanematelt või muudelt olulistelt inimestelt.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Reis võib katkeda või edasi lükkuda. Plaanid seoses kooli ja hariduse omandamisega võivad samuti muutuda. Igav juba ei hakka!

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Jälgi kõiki pisiasju, kui sul tuleb tegemist panganduse või pärandiga, kuna ootamatused on neis valdkondades tõenäolised.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Mõnel sõbral või partneril on sulle üllatus varuks. Valmista end selleks ette nii palju, kui annab.

KALAD (19. II – 20. III)

Töörutiini häirib tehnika altvedamine või uue tehnoloogia tulek. Kohtumisedki võivad täna ära jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles