Noor jõhkrutseja nüsis ekselukaaslase juukseid noaga

Martin Laine
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuga. Pilt on illustratiivne.
Nuga. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

19aastane Kunnar läks kunagise elukaaslase kallal nii jõhkraks, et Pärnu maakohtul ei jäänud muud üle kui noormees trellide taha saata.

2017. aasta alguseks, kui Kunnar oli vaevu täisealine, oli ta juba korra peksmise eest kohtus süüdi mõistetud. Mullu riigi aastapäeval sai kahjuks tema vägivaldsust omal nahal tunda toona alaealine elukaaslane.

Õhtutundidel lükkas Kunnar elukaaslase diivanile pikali, hoidis kätt tema suu peal ja istus ohvri kõhu peale. Neiul õnnestus aga rüseluse käigus teise tuppa põgeneda. Kui elukaaslane aga tuppa tagasi tuli, lõi Kunnar teda labakäega kaks korda näkku, lükkas kannatanu uuesti pikali ja asus maaslebajat kägistama. Samuti lõi noormees tüdruksõpra rusikaga näkku.

Mullu mõitis Pärnu maakohus Kunnari juhtunu tõttu lähisuhtevägivallas süüdi ja talle mõisteti selle eest tingimisi vangistus.

Kuid selline karistus tema vägivaldsust ei peatanud.

“Peksan sul nii kaua nuga kuradi kõrri, kui sa kuradi vait ei jää,” ähvardas Kunnar ekselukaaslast telefonis 23. septembril 2017, alla poole aasta pärast eelmist süüdimõistvat kohtuotsust. Veel oli Kunnar Facebookis varem ähvardanud kannatanu eluks ajaks ratastooli peksta.

23. septembri pärastlõunal, ähvardava telefonikõnega samal päeval tungiski Kunnar ühes Pärnumaa taluhoovis elukaaslasele kallale, tõmbas ta köögiaknast õue, rebides ohvrit juustest ja riietest.

Kõige tipuks haaraski noormees noa, võttis kinni ohvrist juustest ja hakkas neid terariistaga lõikama.

Juhtunust teavitati häirekeskust ja noormees vahistati juba samal õhtul.

Kuna peale kõige eelmainitu oli Kunnarit vahepeal karistatud süstemaatiliselt juhiloata autojuhtimise eest, oli vangimajja minek üsnagi kindel.

Mõni nädal tagasi jõustuski Pärnu maakohtu otsus, millega mõisteti Kunnar vägivallatsemise eest üheksaks kuuks vangi.

Kuna ta kannab vanglakaristust juba möödunud aasta novembrist, peaks süüdimõistetu trellide tagant vabanema sel varasügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles