Horoskoop, 4. juuli 2018

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Ära tee praegu olulisi otsuseid, oled veidi segaduses ega suuda hästi keskenduda. Hea päev lõõgastumiseks ja koduseks tegevuseks.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Naudid seltskonda ja sõpradega aja veetmist. Sul ei tasu praegu ootamatuid pakku­misi vastu võtta, oota lubadustega homseni.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Sul võib ette tulla konflikte kolleegide, ülemuse või partneriga. Ära nõustu millegagi, mis tundub sulle kahtlane ja toob kaasa lisakohustusi.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Mänguline päev, oled püsimatu ja seiklusjanuline. Soovid proovida midagi täiesti uut – ole julge ja vii oma ­lennukad ideed ellu!

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Sind vaevavad finantsprobleemid, oled rahutu ja närviline. Ole kõigega kursis ja mõtle kaasa, aga tegutse ­mõni teine päev.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Naudid keskustelu sõprade ja tuttavatega, võite koos mõne toreda reisiplaanigi ­ette võtta. Ole poes ettevaatlik, võid kulutada liiga palju.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Oled aktiivne ja sõbralik, seega võid saada mõne üllatava pakkumise. Ära nõustu millegi olulise ja mahukaga, milleks sul tegelikult aega pole.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Tunned end hästi, naudid suhtlemist ja seltskonda. Kui lähed romantilisele kohtin­gule või peole, sujub kõik ­kenasti.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Kui sul on mõttes uut kinnisvara soetada, on nüüd hea aeg minna pakkumisi uudistama. Ära langeta veel otsuseid, kogu kõigepealt infot.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Suurepärane päev lühikesteks väljasõitudeks ja kokkusaamisteks. Sinu seltskond mõjub teistele hästi, oled sõbralik ja lahke.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Marss on sinu tähemärgis, see tähendab, et sul on ohtralt energiat. Ole trenni tehes hoolas ja kuula oma keha.

KALAD (19. II – 20. III)

Tunned, et suhe pereliikmete või partneriga on praegu pinnapealne. Oled loominguline ja tegus, seega on hea päev ­tegelda muusika või kunstiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles