Horoskoop, 5. juuli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Täna on sinu päev. Suure­pärane aeg on kodus meelt lahutada. Mõnu pakub pereäridega tegeleminegi.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Tuleb põnev päev. Soovid maailma avastada, ringi sõita ja palju suhelda. Ometi on ­sinus teistsugune pool, mis tahab, et peitu poeksid.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Diskussioonid sissetulekute, suuremate ostude ja finantsasjade üle kulgevad hästi. Naistega kokkupuutedki ­võivad oluliseks kujuneda.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Tuleb võimas päev. Inimesed märkavad sind ja räägivad ­sinust. Pulbitsed energiast, oled positiivselt meelestatud ja tugev. Võta viimast.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Kibeled kuhugi põgeneda ja teha midagi teistsugust. Soovid end rutiinist lahti murda, kuid kõigest kerge pingutusega.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Naudi populaarsust. Sinu kokkupuuted inimestega ­kujunevad intensiivseks. ­Vahest tuleb ette arutelusid sõpradega, mis keerlevad ­raha ümber.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Sul õnnestub enda sisse­tulekuid suurendada. Räägi ­autoriteetidele oma ideedest. Nad satuvad neist kindlasti vaimustusse.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Tuleb suurepärane päev ­reisiplaane teha ja uurida ­haridustee jätkamist. Mine ja avasta!

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Vestlused jagatud vara, pärandite ja muu omandi üle kulgevad hästi. Ideaalne aeg on laenu küsida, kui seda ­vaja peaks minema. Hoia oma taskud avatud.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Läbirääkimised partneri ja lähedaste sõpradega lähevad sujuvalt. Nii ka perekondlikud arutelud, kuna inimesed toetavad üksteist meeleldi.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Suudad palju korda saata. Tuleb ette tööreise ja ehk ­liitud mõne grupigagi. Inimesed kuulavad sind, sest suhtud ellu optimistlikult.

KALAD (19. II – 20. III)

Koidab mänguline päev. ­Armulugu tõotab õide puhkeda. Naudi pereüritusi, lastega mängimist ja sporti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles