Horoskoop, 6. juuli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Sul on praegu teiste ees eelis, kuna Kuu on sinu tähemärgis. Ometi ei suuda sa oma arvamust välja ütlemata jätta. ­Väldi vaidlusi ja konflikte.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Eelistad töötada üksi, sest tunned end nii produktiivsemana. Tuleb tempokas päev, ära unusta aeg-ajalt hinge tõm­mata.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Võid täna kohtuda sinule oluliste inimestega. Väldi vaidlusi, ära proovi kellelegi selgeks ­teha, et oled parem või sul on milleski õigus.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Oled praegu eriti nupukas, sest Kuu on sinu tähemärgi kohal. Seetõttu võid muutuda ninatargaks ja sattuda ütlemisse sõprade ja partneritega.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Soovid rääkida tõsistel teemadel nagu poliitika ja religioon, ent sinu arvamus võib kujuneda pealetükkivaks. Kui miski tundub ohtlik, hoia sellest ­eemale!

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Päevakorda võib kerkida arutelu jagatud vara või pärandi üle. See võib aga inetuks kiskuda, sest sinu eest varjatakse mõnd olulist detaili.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Oled tähelepanu keskpunktis, sind märgatakse ja imetletakse. Väldi mõttetuid vaidlusi partneri või lähedaste sõpra­dega.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Keegi võib töö juures sinu soovitustele vastu seista. Vahest ei võta sinagi mõne kolleegi nõuandeid tõsiselt. Säilita rahu kummalgi juhul.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Võid oma partneriga konflikti sattuda ja see võib sind õnnetuks teha. Ära sekku võõrastesse asjadesse.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Sul võib ette tulla argiprobleeme, need on aga õnneks lühiajalised. Suudad kiiresti tegutseda ja kõigele lahenduse leida.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Ära proovi kellelegi midagi kaela määrida ega vägisi teiste hinnangut muuta. Kui soovid midagi partnersuhtes parandada, tuleb lihtsalt vooluga kaasa minna.

KALAD (19. II – 20. III)

Sul on praegu raskusi rahaga ümberkäimisel, seega väldi tobedaid kulutusi. Ära võta teiste arvamust liiga tõsiselt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles