Pärnumaal näeb naljakava abielust

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarne seksiõpik „Avameelselt abielust“ jõudis teatrilavale.
Legendaarne seksiõpik „Avameelselt abielust“ jõudis teatrilavale. Foto: Komöödiateater

Komöödiateater mängib juunis Pärnus ja Vändras kahel korral lühilugudest koosnevat nalja- ja laulukava “Avameelselt abielust”.

Komöödiateatri sõnutsi vahelduvad etenduses humoorikad sketšid mehe ja naise suhetest, teemakohaste laulude ja kupleedega. Lavastuses kõlavad hitid kerge muusika varasalvest, mida oskavad ilmselt paljud kaasa laulda.

“Kogu programm on samas stiilis, nagu omal ajal Abeli ja Nõmmiku estraadikavad,” lubas Komöödiateater pressiteates. “Pealkirja laenasime aga populaarselt nõukaegselt seksiõpikult, mida nii mõnigi meist on käes hoidnud, ja mitte ainult.”

Naljanumbrid kirjutas Peep Pedmanson ja lavastas Peeter Volkonski. Mängivad ja laulavad Madis Milling, Merle Jääger, Toomas Lunge ja Jaan Willem Sibul.

“Avameelselt abielust” etendub reedel, 10. juunil Vändra laululaval ja laupäeval, 25. juunil Pärnu pubis Kentuki Lõvi. Etendus toimub iga ilmaga ja on alla 14aastastele keelatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles