Nädal algab muutliku ilmaga

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirikumäe järv.
Kirikumäe järv. Foto: Karli Saul

Riigi ilmateenistuse andmetel on nädala alguses Eestis ja Pärnumaal vähese ja vahelduva pilvisusega ilm.

Kohati sajab hoovihma, võib esineda äikest. Saju tõenäosus on suurem Ida-ja Lõuna-Eestis. Puhub põhjakaare tuul 3–9 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb 19 ja 24 kraadi vahele.

Homme öösel on Pärnumaal vahelduva pilvisusega ilm, sooja tuleb 15 kraadi ja puhub loodetuul, mis rannikul on 4–8 meetrit sekundis.

Päeval on oodata vahelduva pilvisusega ilma, sooja tuleb kuni 24 kraadi ja puhub põhjakaare tuul 3–6 meetrit sekundis ja rannikul 3–8 meetrit sekundis.

Teisipäeva öösel tuleb 14–18 kraadi sooja. Ilm on vähese pilvisusega. Päeval on Pärnumaal oodata mõõdukat hoovihma, sooja tuleb 20–22 kraadi. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1–7 meetrit sekundis. 

Kolmapäeva öösel on 13–15 kraadi sooja. Päeval on vähese pilvisusega ilm, sooja tuleb 21–24 kraadi. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1–7 meetrit sekundis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles