Maakonna ühtse piletisüsteemiga bussid saavad erimärgistuse

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene buss, millele paigaldati ühtse piletisüsteemi märgistus.
Esimene buss, millele paigaldati ühtse piletisüsteemi märgistus. Foto: Pärnumaa ühistranspordikeskus

1. juulist Pärnumaal kehtima hakanud maa- ja linnabusside ühtne piletisüsteem on tekitanud sõitjates küsimusi, millistes ühissõidukites selle süsteemi piletitega sõita saab.

“Ühistranspordikeskusest on sageli küsitud, millised on need konkreetsed bussid ja bussiliinid, kus uus süsteem kehtib,” rääkis Pärnumaa ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk. “Samuti oleme täheldanud infot selle kohta, et Pärnu maakonna elanikud saavad nüüd sama pileti või tasuta sõidu õigusega sõita nii linna- kui maabussides, ei ole inimeste teadvusesse veel jõudnud. Näiteks lastakse endiselt liini nr 40 bussil minna ja oodatakse kümme minutit linnaliinibussi.”

Informeerituse parandamiseks varustatakse lähinädalatel kõik Pärnumaa ühtse piletisüsteemi bussid spetsiaalsete kleebistega. Esimesed bussid on selle juba saanud.

Ühtse piletisüsteemi kleebis.
Ühtse piletisüsteemi kleebis. Foto: Pärnumaa ühistranspordikeskus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles