Mullu Pärnus mänginud võrkpallur suundub Šveitsi

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Saar.
Kevin Saar. Foto: Mailiis Ollino

Eelmisel hooajal Pärnu võrkpalliklubi ja suvel Eesti B-koondist esindanud nurgaründaja Kevin Saar sõlmis esimese välislepingu ja hakkab mängima Šveitsi klubis Luzernis.

Saar sõnas usutluses Volley.ee-le, et pakkumisi tuli mujaltki. "Variandid olid veel Austria, Saksamaa ja Tšehhi, aga teised klubid olid veidi nõrgemad või kuulusid kohaliku liiga tabeli lõppu, Saksa oli üldse esiliiga meeskond," rääkis võrkpallur. "Loodetavasti on Luzern hea hüppelaud, ootan põnevusega seda hooaega ja keskkonnavahetust."

Nurgaründaja eesmärk on kohe ennast heast küljest näidata ja põhirivistusse pääseda. "Tahan olla noorematele eeskujuks ja loodan tänu sellele klubile paremaid pakkumisi Euroopast," sõnas Saar, kes läheb Luzerni elukaaslasega ja saab klubilt enda käsutusse eraldi korteri.

"Klubist tean nii palju, et eelmine aasta edestasid Rainer Vassiljevi ja Kristo Kollo koduklubi olnud Schönenwerdi (kuues koht), olles viiendad. Meeskond on küllaltki noor, libero tundub huvitav mees, sest on kõigest 163 sentimeetrit pikk. Saab näha, kui harjumatu servi vastu võtta on, kui nii lühike mees kõrval seisab," lausus Saar. Klubi ootab temalt eelkõige rünnaku tugevuse tõstmist ja noortele eeskuju näitamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles