Naiste tantsupeoks valmib Jõgeval tribüün 2000 inimesele

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste tantsupeoks kerkivad tribüünid Jõgeva staadionil.
Naiste tantsupeoks kerkivad tribüünid Jõgeva staadionil. Foto: Andres Niinemäe/Pereportaal.eu

Jõgeva staadionil käivad ettevalmistustööd pühapäeval peetavaks esimeseks naiste tantsupeoks. Peopaika tuleb püstitada tribüün, kuhu mahuks istuma vähemalt 2000 pealtvaatajat.


Tantsupeo tarvis algasid suuremahulised ettevalmistustööd 4. juunil, mil linna staadioni parklasse saabus viis suurt veoautot, turjal tribüüni ja peotelgi püstitamiseks vajalikud detailid, vahendas Pereportaal.eu.

Ligemale 100 meetri pikkust, 96 tonni kaaluvat, 14 realisel ja 2000 pealtvaatajat mahutavat tribüüni panid kokku 12 töömeest. Teisipäeval algab staadioni kõrval suure toitlustus-simmanitelgi püstitamine.

Tantsupeol «Naise Lugu» esineb kokku 241 rühma ning ligi 3000 tantsijat. Nende seas ka külalisrühmad Rootsist ja Leedust, vahendab Jõgeva linna veebileht. Suurim arv rühmi saabub tantsima Tallinnast.

Ürituse pealavastaja Ülo Luht rõhutas, et pidu ei ole pelgalt otsakuti lükitud tantsud, vaid tõeline etendus. Vahetekstide autoriks on Leelo Tungal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles