Horoskoop, 11. juuli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Miski ootamatu teeb sulle head meelt. Vahest on tegu palgatõusu või ametikõrgendusega.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Ehk armud esimesest silmapilgust. Kutseidki põnevatele üritustele või pidudele tõotab saabuda. Võta need kiiresti vastu.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Võib-olla tuleb sul kodus üllatuskülalist võõrustada. Vahest soetad midagi kaunist või on mõnel pereliikmel huvitavaid uudiseid.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Lühikesed väljasõidud valmistavad sulle rõõmu. Miski paneb sind keskkonnast rohkem lugu pidama.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Hoia silmad lahti, kuna ootamatud võimalused sissetulekuid suurendada avanevad peagi. Sel juhul pead välk-kiirelt tegutsema.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Tunned end sõbraliku ja seltsivana, mispärast soovid paljudega suhelda. Mine välja ja võta midagi ette. Vestle inimestega.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Oled püsimatu. Sind valdab tunne, nagu teaksid, et kohe-kohe juhtub midagi, aga sa ei tea täpselt, mis sind ees ootab. Ole valmis kärmelt reageerima.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Täna juhtub tõenäoliselt midagi, mida kõige vähem ootad. Võid kohata põnevat sõpra või mõnd tõelist karakterit, kes sulle meeldima hakkab.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Autoriteedid peavad sinust lugu. Nad mitte ainult ei imetle sind, vaid koguni küsivad sult nõu. Aeg on see enda kasuks pöörata.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Üllatuslikud reisivõimalused kukuvad sulle sülle. Kui nii, siis tegutse kiiresti, kuna aeg on üürike.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Sul on põhjust tänulik olla: kingitused, meened ja teened on sinu poole teel. Ole valmis ütlema neile “jah”, kuna aega napib.

KALAD (19. II – 20. III)

Sõbralt või partnerilt on oodata meeldivaid üllatusi, kuna keegi valmistab sulle palju rõõmu. Võib suisa juhtuda, et kohtad kedagi teistsugust ja sarmikat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles