Esmapäeval on oodata kuni 29 kraadi

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmise nädala alguses on oodata kuni 29 kraadi sooja.
Järgmise nädala alguses on oodata kuni 29 kraadi sooja. Foto: Urmas Luik

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm Pärnumaal lähipäevil aina soojemaks ja kuigi vahepeal tuleb äikest, on nädala hakul oodata juba koguni 29 kraadi.

Reedeks ennustatakse Pärnumaal pilves selginemistega ööd, sooja 14 kraadi ja puhub kirdetuul 2–4 meetrit sekundis. Päeval on sooja kuni 23 kraadi, puhub kirdetuul 2–7 meetrit sekundis ja võib tulla äikest.

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm, kohati sajab hoovihma ja tuleb äikest. Puhub põhjakaare tuul 2–7 meetrit sekundis ja sooja ennustatakse 15–17 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm, kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub põhjakaare tuul 2–7 meetrit sekundis ja temperatuur jääb 24 ja 26 kraadi vahele.

Pühapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Puhub põhjakaare tuul 2–7 meetrit sekundis ja sooja tuleb 14–16 kraadi. Päeval on oodata vähese ja vahelduva pilvisusega ilma, Kagu-Eestis võib paiguti hoovihma sadada. Puhub põhjakaare tuul 2–7 meetrit sekundis ja sooja on 25–27 kraadi.

Esmaspäeva öösel tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt kirdetuul 2–8 meetrit sekundis ja sooja on 13–18 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub enamjaolt kirdetuul 2–8 meetrit sekundis ning temperatuur jääb 24 ja 29 kraadi vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles