Urmas Hännile: Lõpetagem lääne ees lömitamine

Urmas Hännile
, pensionär
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miks peaks pargipinke, prügikaste, rattahoidjaid tellima välismaalt, kui meie oma meistrimehed saavad nende tegemisega hakkama.
Miks peaks pargipinke, prügikaste, rattahoidjaid tellima välismaalt, kui meie oma meistrimehed saavad nende tegemisega hakkama. Foto: Urmas Luik

Emeriitemakeeleõpetajat Urmas Hännilet hämmastab välismaa kummardamine, nagu ei suudaks siinsed ettevõtted valmistada pargipinke, prügikaste, valgusteid ja rattahoidjaid.

Mega-Pärnu (858,07 km²) sees üksiti ­mini-Pärnut (33,15 km²) juhtivate ametnike kõrvad ­­on kurdid üleskutsele eelistada eestimaist. Omast kohast on niisugune suhtumine üllatav, sest kui lugeda linna elujärjega seotud dokumente, võib järeldada sootuks muud. Hoolivust ja kindlat teadmist, mis Pärnus peab sündima ning kuidas ja mis suunas linn areneb.

Nii deklareerib praegu Pärnut valitsevate Eesti Keskerakonna, Isamaa ja valimisliidu Pärnu Ühendab koalitsioonileping, et kolmik näeb ette nii ettevõtluskeskkonna arendamist kogu uue omavalitsuse territooriumil kui ettevõtete kasvu ning noorte ettevõtlikkuse toetamist koolides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles