Sunseti vahupeol kõlab uusim maailmamuusika!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel lastakse Sunseti välilavale kaks tonni vahtu.
Reedel lastakse Sunseti välilavale kaks tonni vahtu. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel reedel Pärnu rannaklubis Sunset toimuva vahupeo “Warmduscher” peaesinejaks on Hollandi DJ ja produtsent Richard Durand, kes sai laiemalt tuntuks remiksiga Tiesto klassikalisest hitist “Lethal Industry”.

Ürituse korraldaja Urmas Kolsari teatel saabub Durand Pärnusse oma kogumikplaadi “In Search Of Sunrise 9” maailmaturneega.

Kolsari seletusel pani nimetatud kogumikplaadi seeriale aluse just Tiesto, kes teatas 2009. aastal seoses oma endisest plaadifirmast Black Hole Music (BHR) lahkumisega, et tema antud kogumiksarja ei jätka, ning BHR valis Durandi välja kui ainsa sobiva DJ jätkama nii seda kogumikplaati kui raadiosaadet.

Nii toob Durand Kolsari teatel reedel Pärnusse väga uut maailmamuusikat.

Durandi soojendab reedel Alex O’Rion, kes tuleb samuti Hollandist. Veel mängivad välisaalis Beat Service ja Kolzar. Sunseti sisesaalis mängivad samal ajal klubihitte Deejay AAV ja Kristjan Hirmo.

Kolsar lubas, et “Warmduscheri” peol lastakse reedel Sunseti välisaali ajal, mil Durand esineb, kaks tonni vahtu.

Laupäeval aitab Pärnu rannakuuma jahutada veepidu “Aqua Fiesta”. Selle peo ajal muutub Sunseti välisaal mõnusaks vihmutuskohaks, kus peo vältel sajab alla tonn vett.

Peale latino-house-muusika ja Hollandist saabuva erikülalise Rob Boskampi aitab klubilistel feeling'ut hoida MC Cool D.

“Et seekord ei ole tegemist räppimisega, tasub kindlasti sel suveööl tulla Sunseti väliterrassile veepeole, et teada saada, kuidas kõlavad kokku latino-house ja MC Cool D,” nentis Kolsar.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles