Galerii: Pärnu meeskonnad võitsid Muhu väina regati eelviimasel etapil kolm auhinda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

61. Muhu väina regati eelviimane etapp algas Kihnu külje all nõrga vastutuulega, mis õige varsti keeras 180 kraadi ja võimaldas spinnakerid heisata. Veidi üle kümne miili pikkuse distantsi suutsid nobedama käiguga jahid läbida kahe tunniga.

Kiire ja lühikese võidusõidu jahiklasside parimad olid täna Leedu purjetajate Tegu, Baltsaili klubi Adele, Lastochka Venemaalt, saarlaste Liliann ja Tallinna Kalevi klubi lipu all seilavad Reval Cafe, Wenna ning Linda.

Pärnu purjetajatele oli edukaim ESTLYS I grupp, kus Kristjan Mugra Tuule tuli teiseks ja Johannes Puusepa Lady Bird teenis kolmanda auhinna. Teise grupi arvestuses purjetas Harri Murdi Temper Kihnust Pärnu kolmanda koha vääriliselt.

Enne homset viimast etappi, lühirajasõitu Pärnu lahel on ORC I grupis Marjaliisa Umbi meeskond jahil Sugar 2 liidrikohal. ESTLYS I grupi edetabelis asub Tuule kolmandal ja Lady Bird kaheksandal positsioonil. II grupi pingereas on Kristjan Rähni Brigitta seitsmes ja Tanel Kursi Põhjatäht üheksas ning III grupis paikneb Mart Sameli Kherpi viiendal kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles