PJK võttis väravarohkes matšis võidu, Vändra mängis viiki (1)

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PJK vs. Vändra Vaprus.
PJK vs. Vändra Vaprus. Foto: Regita Lepla / JK Vändra Vaprus

Jalgpalli esiliiga B-tasandi 19. voorus teenisid Pärnumaa klubid võidu ja viigi.

Täna läksid kohalikul Rannastaadionil 70 pealtvaataja silme all vastamisi liigatabeli kolmas Pärnu jalgpalliklubi (PJK) ja kaheksandal kohal paiknev Paide linnameeskonna U21 esindus. Pärnakad alustasid matši suurepäraselt ja neljandaks minutiks juhiti juba 2:0. Väravavõrku sahistasid Kein Makovei ja Risto Kauniste. Kuid siis saabus mängu pööre: paidekad lõid kolm väravat ja võitsid esimese mänguperioodi 3:2.

Teise poolaja alguses sai oma teise tabamuse kirja Makovei, kes viigistas seisu 3:3. Viik püsis tablool 60. minutini, kuniks Paide mängija Henri Välja teine tabamus viis taas külalised juhtima. Kohtumise lõpp kuulus kohalikele: 74. minutil lõi teise värava Kauniste ja lõppskoori 5:4 vormistas 86. minutil Joonas Sild. 

Vändra Vaprus pidas 19. vooru matši eile, kui võõral väljakul mängiti 2:2 viiki Tallinna FC Flora U19 esindusega. Pärnumaalaste eest tegid skoori Kaarel Saaremets ja Toomas Mangusson.

Esiliiga B-tasandi tabel.
Esiliiga B-tasandi tabel. Foto: jalgpall.ee
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles