Nonstopi kliendid häirivad

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hamburger. Foto on illustreeriv.
Hamburger. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Pärnu Vee 4 kortermaja elanikke häirivad ööpäev läbi avatud Nonstopi putka kliendid, kes linlaste öörahu millekski ei pea. Päris tavaline on, et ajal, mil sisseoste sooritatakse, jäetakse laialt lahti autouksed, kus mängib vali muusika.

Et Nonstop pakub hilistele hulkujatele kehakinnitustki, on Vee 4 esine igal hommikul täis hamburgerite ümbrispabereid ja muud prahti. Maja treppidel istuvad rämpstoidu nautlejad on sageli nii kärarikkad, et majaelanikel on raskusi uinumisega. Kära on seda häirivam, et lämbe ilma tõttu peavad inimesed aknaid lahti hoidma.

Toimetusse helistanud majaelanik ütles, et päevasel ajal möödub majast pidevalt politseiautosid, aga pimedas pole neid näha. Ühtlasi küsitakse, kas politsei öösel jälgib linnas öörahust kinni pidamist ja mis segab patrulle aeg-ajalt 24 tundi avatud kioskite juurest läbi sõitmast, et seltskondadel silma peal hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles