Pärnus puhkab Venemaa filmistaar

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peterburi metrooplakat, mis kutsub puhkama Pärnusse.
Peterburi metrooplakat, mis kutsub puhkama Pärnusse. Foto: Plakat

22. juuli õhtul saabus nädalaks Pärnusse puhkusele Venemaa tuntud kino- ja teatrinäitleja ning režissöör Irina Apeksimova, kes on alates kevadest olnud Pärnu reklaamnäoks Peterburi turunduskampaanias.

Näitlejanna on varem maininud, et oma kiiretempolises elus unistab ta aeg-ajalt kohast, kus on rahulik ja ilus ning kus pole vaja kiirustada. Kohast, kus meri on aknast näha ja kus saaks nautida lõõgastavat puhkust.

Et Pärnu on just selline, võttis Apeksimova küllakutse lahkelt vastu ja veedab oma suvise puhkuse koos tütrega Tervise Paradiisi spaahotellis, teatas Sihtasutuse Pärnumaa Turism juhataja Kaire Ilus.

Esmaspäeva õhtul oli külalisel abilinnapea Romek Kosenkraniuse ning kohalike turismiarendajatega õhtusöök restoranis Si-Si. Giid tutvustas Apeksimovale Pärnu linna ja jahtklubi kommodoori Egon Elsteini saatel jälgiti jahilt kesknädala purjeregatti.

Tuntud staari Pärnus veedetud puhkust kajastab Venemaal ilmuva ajakirja „Совершенство“ sügisnumber. Näitlejanna viibib Pärnus Sihtasutuse Pärnumaa Turism, Pärnu linnavalitsuse ja Tervise Paradiisi spaahotelli ühisel kutsel.  

Vene turistide Pärnu külastused on iga-aastaselt kasvanud. Seda näitab ööbimiste arv. 2009. aastal oli see 8348 ööd ja 2010. aastal 11 795 ööd.

Samuti on trend kasvav, kui võrrelda käesoleva aasta esimest viit kuud 2010. aastaga. Kui eelmisel aastal veetsid nimetatud perioodil Vene turistid Pärnu majutuskohtades kokku 2021 ööd, siis sel aastal on ööbimiste arv kasvanud 5095 ööni.

Pärnut kui reisisihti on eelnevatel aastatel tutvustatud Inwetexi turismimessil, turunduskampaaniate raames Peterburis ning vahendajatele suunatud seminaridel Peterburis ja Moskvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles