Pärnu rannas mängiti välja Eesti meistritiitlid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põnevas finaalis alistasid Kollo-Arak 2:0 Petrovi-Aleksejevi.
Põnevas finaalis alistasid Kollo-Arak 2:0 Petrovi-Aleksejevi. Foto: Ardi Truija

Rannavõrkpalli Eesti meistriteks krooniti meeste konkurentsis Kristo Kollo ja Argo Arak, kes lõid poolfinaalis veenvalt favoriite Kaarel Kaisi ja Rivo Vesikut.

Finaalis alistasid Kollo ja Arak 2:0 (22, 17) Maksim Petrovi ja Valeri Aleksejevi.

Pronksimängus võitsid Kais ja Vesik 2:0 (15, 19) Urmas Piiki ja Rein Tiisaart.

Naiste esikohaheitluses said Mari-Liis Graumann ja Anu Ennok 2:0 (20, 17) jagu Kadri Purist ja Maarja Kernerist ning pronksi pälvisid Kertti Külm ja Kristel Kiens.

Esimest korda koos pallinud Vesik ja Kais ei saanud mängu klappima. Avamatšis teenisid nad küll kindla võidu, kuid pidid seejärel tunnistama Petrovi ja Aleksejevi paremust 21:18, 17:21, 21:16 ning kukkusid miinusringi.

“Meie kokkumäng ei klappinud üldse,” ütles MK-sarjas koos Karl Jaaniga mängiv Vesik. “Harjumatu oli mängida number nelja koha peal. Vastased mängisid rohkem Kaarli peale, kuid mu tõsted olid ebastabiilsed ja tal ei olnud kõige lihtsam rünnata. Esimest korda elus tundsin, et lihtsalt ei jõudnud, sein tuli ette.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles