Jõulumäe lastesõitudel osales üle 200 lapse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jänksi lastesõit osutus Jõulumäel popiks.
Jänksi lastesõit osutus Jõulumäel popiks. Foto: Jaanus Ree

Pühapäeval toimusid Pärnumaal Jõulumäel rattamaratoni raames Jänksi lastesõidud, millel eri vanuseklassides osales kokku 213 last.

Eesti suurima rattaspordi sarivõistluse “Elion Estonian Cup” peakorraldaja Allar Tõnissaare teatel võistlesid seitsme- kuni kaheksa-aastased Jõulumäe tervisespordikeskuse staadionil 300meetrisel ringil ja suuremad lapsed läbisid vastavalt vanuseklassile ühe või kahe kilomeetri pikkuse raja.

Noorimas vanusegrupis jõudsid tüdrukute arvestuses esikolmikusse Eliis Rannala, Brigita Jõekäär ja Kärol-Britt Nõmm. Niisama vanade poiste järjestuseks kujunes Madis Mihkels, Karmo Kalnapenk ja Laur Mägi.

Üheksa- kuni kümneaastaste tüdrukute esikolmiku moodustasid Ilona Tasane, Anni Jalakas ja Aidi-Gerde Tuisk. Samavanuste poiste esikolmiku aga Martin Holtsmann, Stefan Lootus ja Sander Stimmer.

Kõige vanemate, 11-12aastaste tüdrukute järjestus oli: Merili Sirvel, Kärt Lang ja Merilin Jürisaar. Niisama vanade poiste esikolmikusse jõudsid Karel-Georg Nõmm, Oliver Jürgenson, Karmo Kutser.

Jänksi lastesõitudes võistlevad lapsed läbi suve kaheksal osavõistlusel kokku seitsmes vanuseklassis.

Kõik ratturid, kes osalevad vähemalt viiel etapil, saavad auhinnaks Jänksi sümboolikaga meene Maagi piimatööstuselt. Osavõtt “Elion Estonian Cup” lastesõitudest on kõigile tasuta.

Järgmised Jänksi lastesõidud toimuvad 27. augustil Otepääl ja 10. septembril Viljandis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles