Motosportlased kihutasid Kiviõli krossil pjedestaalile

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi võidusõitja Harri Kullas pani Kiviõli krossil oma paremuse veenva ülekaaluga maksma.
Pärnu motoklubi võidusõitja Harri Kullas pani Kiviõli krossil oma paremuse veenva ülekaaluga maksma. Foto: Rauno Kais

Pärnumaa sportlased võitsid motokrossi Eesti meistrivõistluste kolmandal etapil Kiviõli seikluskeskuse rajal seitse auhinnalist kohta.

Kaherattaliste tsiklite MX1 klassis sai teise etapivõidu järjest Harri Kullas Pärnu motoklubist, teiseks tuli Tanel Leok (Sõmerpalu MK) ja kolmas oli Erki Kahro (Kahro Racing). Juunioride MX125 klassis pani oma paremuse taas maksma Pärnu klubi tulevikulootus Jörgen-Matthias Talviku. Võitjale järgnesid lätlane Ralfs Edgars Ozalins ja venelane Ilya Pavliv.

Quadracer'ite eliitklassis kihutas mõlemas sõidus esimesena finišisse valitsev Euroopa meister Kevin Saar Pärnu motoklubist, teise koha punktid kogus Kiviõlis Martin Adamson (Redmoto) ja kolmandaks tuli Priit Järvloo (Sõmerpalu MK). Noorte motomeeste Quad 100 klassis osutus kiireimaks Tanel Põdra Pärnu motoklubist.

Teise auhinna vääriliselt kihutasid Pärnu motomeestest Karmo Sturm hobiklassis ja Olari Saarme veteranide konkurentsis. Juunioride võistlusel sai Tihemetsa motoklubi sõitja Janno Oja lätlaste Reinis Bicansi ja Kristjans Janis Sondorsi järel kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles