Pärnakad otsustasid Eesti rannavuti meistritiitli saatuse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpalli väljak. Foto on illustreeriv.
Rannajalgpalli väljak. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eesti rannajalgpalli meistrivõistluste viimasel etapil napsas endale taas tšempionitiitli Unibet/Nõmme Kalju, mille ridades lõi kaasa ka mitu Pärnust pärit vutimeest.

Meistritiitlit otsustavas kohtumises alistas Unibet/Nõmme Kalju 4:3 Auguri/Betooni. Mängu kangelaseks tõusis Pärnus vutimängu tõed omandanud Rando Rand, kes lõi oma meeskonna kasuks kolm väravat. Teine Pärnust pärit vutimees Marek Markson panustas võitu ühe väravaga.

Nii lõpetas Unibet/Nõmme Kaljul meistrivõistlused 51 punktiga, Augur/Betoon kogus 50 punkti, S.C. Real/Triobet 44 punkti ja FC Valicecar 41punkti.

Neljandat aastat järjest Eesti meistriks tulnud Unibet/Nõmme kalju ridades lõi Pärnust pärit vutimeestest kaasa veel Verner Uibo.

Mullu Eesti meistrivõistlustel hõbedased medalid kaela saanud Pärnu meeskond Valicecar pidi tänavu leppima neljanda kohaga, Pärnu Vaprus jäi 21 punktiga viiendaks.

Rannajalgpalli meistrivõistluste kuuenda koha omanik on 15 punkti kogunud Beregy United, Sparta jäi 13 punktiga seitsmendaks ja FC Üksjalgvärav 11 punktiga kaheksandaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles