Mirja Adler: Praegu tasub renoveerida

, KredExi eluasemedivisjoni juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirja Adler.
Mirja Adler. Foto: PP

Korteriühistute huvi oma maja korda teha on selle suvega selgelt suurenenud. Põhjus on kindlasti ühelt poolt korterelamute rekonstrueerimistoetus ja soodusintressiga renoveerimislaen, teisalt suured küttekulud, sest viimased talved on olnud pikad ja külmad.

Kuni 35 protsenti rekonstrueerimistoetust koos renoveerimislaenuga on korterelamutele soodsaim lahendus oma maja kordategemiseks. Praeguseks on rekonstrueerimistoetust Pärnus ja Pärnumaal eraldatud kokku 11 korterelamule.

Soovitame kõigil ühistutel, mis mõtlevad oma maja renoveerimisele, võtta ühendust konsultandiga ja nõu küsida, sest nii häid tingimusi ei pruugi lähiaastatel enam tulla.

Peale võimaluse kutsuda konsultant tasuta ühistu üldkoosolekule soovitame kindlasti appi kutsuda projektijuhid, kes aitavad tellida projektid, korraldada ehitushanked ja lõpuks teevad omaniku järelevalvet ehitustööde üle, et tagada kvaliteet. KredEx toetab ka projektijuhi teenuste kulu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles