Sebe bussid sõidavad taas läbi Tähtvere

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartust Tallinnasse sõita soovijad saavad vastavalt Sebe ja maaülikooli kokkuleppele parkida oma auto ülikoolilinnakusse ning astuda «Tartu Näitused» peatusest ekspressbussile.
Tartust Tallinnasse sõita soovijad saavad vastavalt Sebe ja maaülikooli kokkuleppele parkida oma auto ülikoolilinnakusse ning astuda «Tartu Näitused» peatusest ekspressbussile. Foto: Sille Annuk

Alates tänasest, 1. septembrist sõidavad Sebe täistunni ekspressbussid taas läbi Tähtvere. Lisaks sellele hakkavad ka Tallinnast Tartu poole sõitvad bussid peatuma Tallinna lennujaamas.

Marsruudimuutuse tingis see, et seni puudus võimalus sõita Tallinna lennujaamast otse Tartusse, märkis Sebe turundusjuht Berit Osula. «Tartusse soovivatele reisijatele peatuse tegemiseks oli takistuseks Tallinna lennujaamas kaugliinibussidele sobiva peatumiskoha puudumine, mis nüüdseks on koostöös Tallinna lennujaamaga leitud.»

Tartusse hakkab ekspressbuss sisenema ning väljuma  Fr. R. Kreutzwaldi tänava kaudu ning seega lisandub bussiliini sõiduplaani kellaajaline väljumisaeg ka bussipeatuses «Tartu Näitused».

Lisaks on Sebe leppinud maaülikooliga kokku «Pargi ja Reisi» süsteemi, mis tähendab, et sõidukijuhid tohivad tasuta kasutada maaülikooli autoparklat ning astuda linnapiirilt bussi peale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles