Pärnu vutimeeskonnal vedas karikasarjas loosiga taas

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpalli karikavõistluste kahes eelmises ringis neljanda liiga meeskonna vastu mänginud ja suureskoorilise võidu saanud Pärnu Linnameeskonnal vedas järgmise ringi loosiga taas - pärnakad sõidavad sarja 1/8-finaalis külla Saaremaa  pühapäevajalgpalluritele.

Karikavõistluste 1/8-finaalide paaride loosimisel osutus pärnakate vastaseks kolmandas liigas palliv Saaremaa JK, kes alistas täna 1:0 teise saare meeskonna JK Leisi, mis osaleb neljandas liigas.

Pärnu meeskonna peatreener Kalev Pajula tõdes, et sportlikus mõttes läks Linnameeskonnal loosiga jälle hästi ja mängule minnakse favoriitidena. „Samas tuleb meil sõita mängule Saaremaale, mis toob niigi kopikaid lugevale klubile lisakulu,“ lausus ta. „Ehitame üles noort meeskonda ja oleme liiga väljalangemistsooni piiril. Ei tea, mis meeskonnast üldse saab.“

Teistes 1/8-finaalide paarides mängivad valdavalt meistri- ja esiliigameeskonnad madalamate liigade võistkondade vastu või omavahel.

Kahes eelmises ringis sai Pärnu esindusmeeskond samuti mõõtu võtta Eesti vutihierarhia kõige madalamal tasemel mängivate meeskondadega. 1/16-finaalis alistati kodus 13:0 neljanda liiga meeskond FC Soccernet ja 1/32-finaalis võõrsil 5:1 samuti neljandas liigas kaasa lööv Tartu Quattromed. 1/64-finaalis alistati Tallinnas 9:1 sealne neljanda liiga meeksond FC Reaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles