Strandis pidutsetakse Itaalia ja Eesti hittide järgi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Str&.
Ööklubi Str&. Foto: Erakogu

Sel nädalavahetusel saab Pärnu klubis Str& tantsida nii Itaalia muusika saatel kui pidutseda koos Eesti muusikaklassikasse kuuluvate poppaladega.

Klubi Str& programmijuhi Rivo Tettermanni teatel jätkub reedel Strandis suvepuhkusel olnud üritustesari “Hitland Night”. Sel korral on tähelepanu all maailmas volüümi andva Itaalia muusikatööstuse parimad palad.

Üritusel kõlavad DJ Mike Suni juhtimisel tantsuhitid 1980. aastatest tänapäevani. Vanameistrile sekundeerib värskemate paladega DJ Veiko Värv. Tantsusammud näitavad laval ette Wild Spiriti tüdrukud.

Laupäeval leiab spaa- ja konverentsihotelli Strand klubis aset ansambli Regatt kontsert. Vokaal-instrumentaalkollektiiv keskendub vanade lugude taaselustamisele. Nii kuuluvad Regati repertuaari Maarjamaa löökhitid 1970. ja 80. aastatest ning omaloomingulised palad.

Täispikal kontserdil kõlavad sellised menulood nagu “Sulle, Leyna”, “Hapud õunad”, “Mina ise”, “Haara kinni mu käest” jt. Enne ansambli Regatt esinemist astub diskopulti parimaid tantsulugusid valima DJ Marko Kiljak.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles