Kommentaar: Fookuses on silmad ja huuled

, jumestaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Marii jumestuse idee pärineb Donna Karani 2011–2012 sügistalviselt moe-show’lt ja peegeldab hästi selle sügise meigisuundi. Meigipõhi peab alati olema veatu ja värske, et maksimaalne tähelepanu koonduks just sinna, kuhu seda juhtida tahetakse. Seekord on fookus silmade ja huulte toonide kombinatsioonis, aga trendi nimetus on siiski “oranž värv silmalaugudel”. Peale oranži lauvärvi lisasin lau keskele kuldset ja kulmuluule ehk kulmude alla heledat matti lauvärvi, et tuua kulmujoon rohkem esile.

Teine tähtis osa selle meigi puhul on hele matt ja pastelne roosa huulepulk. Kui soetada need kaks toodet oma kosmeetikakotti, saab selle jumestusega hakkama igaüks. Muidugi annab ilmet muuta igapäevasemaks, kui lisada oranži lauvärvi näiteks ainult laule, selle asemel et hajutada seda koopajoonest ülespoole, segada juurde kuldset lauvärvi, mis sobib kõigile, ja kasutada tagasihoidlikumat roosat huulepulka. Soovi korral võib lisada veidi põsepuna, kuigi mina ainult kontuurisin: tekitasin varjud, raamisin näo ja helendajaga tõstsin teatud näopiirkonnad esile. Kulmud täitsin küll ära, aga tulemus sai väga loomulik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles