Port Arturi parkla suletakse osaliselt kaevetöödeks

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Artur 1 taga asuv parkla suletakse kuni kevadeni kaevetöödeks.
Port Artur 1 taga asuv parkla suletakse kuni kevadeni kaevetöödeks. Foto: Ants Liigus

Ülehomsest on osaliselt suletud Pärnu kaubanduskeskuse Port Artur 1 tagune parkla kaevetöödeks, liiklus  on plaanis seal taas avada kevadel.


Kaevetööde ajal Hommiku tänavalt läbi Port Arturi parkla Ringi tänavale läbipääsu ei ole. Liiklus on reguleeritud ajutiste liiklusmärkidega, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja.

OÜ Port Artur Haldus juhataja Romek Kosenkranius ütles, et ei suleta kogu Port Artur 1 tagune parkla, vaid kaevatakse Hommiku tänava mõttelisel joonel kuni parkimismajani ja parklasse ei pääse seetõttu Hommiku tänava kaudu, vaid  Ringi tänava kaudu.

Pärnu linn ja neli ettevõtet- OÜ Win Markets, OÜ Aida Partnerid, OÜ Pärnu Veski ja OÜ Neli Investorit- sõlmisid eelmise aasta 5. septembril kokkuleppe, millega investorid toetavad Pärnu südalinna tänavate renoveerimist ligikaudu kaheksa miljoni krooniga.

Tänavate renoveerimisega on plaanitud lõpule jõuda kevadeks, kui südalinnas avatakse Pärnu Keskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles