Treimanisse kogunevad Pärnumaa bändid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treimani rahvamaja.
Treimani rahvamaja. Foto: Henn Soodla

Homme õhtul Treimani rahvamajas algavale Pärnumaa bändide päevale on registreerunud 13 tantsumuusikat viljelevat orkestrit.

Treimani rahvamaja juhataja Viljar Soomre sõnutsi tuleb seekordsele, järjekorras juba 17. Pärnumaa bändide päevale muusikuid Koongast, Lavassaarest, Pärnust, Sindist, Surjust, Suurejõelt, Torist ja Treimanist.

“Oodata on üllatusesinejaid,” lubas Soomre. “Bändide päevast võtavad osa Pärnumaa kultuuritöötajad, toimub seminar, kus üheskoos vaetakse algavat talvist kultuurihooaega.”

Bändide päeval esinevatele ansamblitele annavad hinnangu žürii, mille tööd juhib Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia õppejõud Evald Raidma, ja tantsuklubi Fox koos Ants Lopsikuga. Selgitatakse välja publiku lemmikud ja kõige tantsitavama muusika esitajad.

Auhinna saab parima džaivi esitajagi.

“Samuti on ansamblitele ja enam silma paistnud muusikutele mitu eriauhinda,” lubas Soomre. “Tantsuhuvilised, olete oodatud laupäevasele muusikamaratonile Treimani rahvamajja!”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles