Koertenäitus toetab Pärnu kodutute loomade varjupaika

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pürenee mastifid.
Pürenee mastifid. Foto: Margus Ansu

Tallinnas 16. oktoobril toimuva heategevusliku koertenäituse „BIG Match Show“ tulud annetavad korraldajad Bigbank ja Eesti koeraomanike selts tänavu Pärnu kodutute loomade varjupaiga toetuseks.

Pärnu varjupaiga juhataja Anni Kaiste sõnul kasutatakse annetussummat eelkõige varjupaigas viibivate koerte ravivõimaluste parandamiseks. „Nii meie kui teistesse varjupaikadesse on muidugi alati oodatud annetustena veel koeratoit, rihmad, kassiliiv ja mänguasjad,“ ütles Kaiste.

Kristiine spordihallis toimuvast „BIG Match Show'st“ on oodatud osa võtma nii puhtatõulised kui segaverelised koerad, kes saavad mõõtu võtta vastavalt vanusele ja suurusele: ülepõlve ja allapõlve kutsikad, koerad ning veteranid, teatasid koertenäituse korraldajad.

Peale näituse toimuvad üritusel koertega seotud demonstratsioonesinemised. Koertenäitusel osalemiseks saab oma koera registreerida kuni 13. oktoobrini.

Tänavu juba seitsmendat korda toimuv „BIG Match Show“ on Eesti suurim iga-aastane heategevuslik koertenäitus, mille eesmärk on juhtida tähelepanu kodutute loomade probleemile ning toetada koduta loomade varjupaikasid.

„BIG Match Show“ toimub kõigis Baltimaades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles